Udvikling


KUNDECITATER:

“In2vision har en god evne til at sætte sig ind i kundens behov. De kan relatere til hendes ellers hans situation og har empatisk forståelse. Og så forstår de at udfordre og spore mennesker ind på en måde, der giver resultater og løsninger af høj kvalitet.”

Strategiudvikling med fokus på vækststrategi
In2vision rådgiver virksomheder, der ønsker at vokse – både opstartsvirksomheder og modne virksomheder – der har et ønske om at sætte sig nye mål!
Processen i strategiudvikling er en vigtig og væsentlig del af virksomhedens samlede forretningsudvikling – med et fokuseret mål!

Ledelsen træffer beslutningerne og bærer ansvaret
In2vision bærer ansvaret for, at strategiprocessen er både effektiv, innovativ og struktureret, og at ledelsen efterfølgende har en handlingsplan og nogle mål, der kan eksekveres og følges op på. In2vision bidrager med analyse og erfaringer fra andre virksomheder og brancher, men det er virksomhedens ledelse og nøglemedarbejdere, der træffer beslutningerne og dermed tager ansvaret for den færdige strategiplan.

puslespil

Tilpasset strategiprocesser
Hvordan en strategiproces skal forløbe afhænger blandt andet af virksomhedens størrelse, erfaringer med strategisk arbejde, ressourcer, og ambitioner. In2vision leverer tilpassede strategiprocesser og strategiudvikling til mindre, mellemstore og større virksomheder, på tværs af brancher og geografi, men gældende for alle vores strategiprocesser er, at de er effektive, innovative og struktureret!

Det skal ikke være akademisk trænede, vi gør de komplekse ting til simple løsninger!
I arbejdet med strategiprocesser er det vigtigt at stille det helt rigtige hold af nøglepersoner på tværs af funktionsområder og med forskellige kompetencer. Da de vigtige personer i disse udviklingsprocesser ikke nødvendigvis er akademisk trænede, har In2vision udviklet processer og metoder, hvor det er forretningen der er i centrum og ikke det akademiske.

Forbedre og forny
Strategiprocesserne skal beskrives så de kan udfordres, da processerne løbende skal udvikles og forbedres, fordi struktur, teknologi, trends, konkurrenter og/eller kunder fordrer det, dette kaldes markedstilpasning. Det gør det nemmere, at beskrive processernes del- og indsatsmål, så de kan blive en synlig del i virksomhedernes overordnet forretningsplan.

Relevante nøglepersoner vil, under ledelse af In2vision, lade sig inspirere, sætte deres viden i spil, strukturere, prioritere og vurdere. I et indspil samspil og modspil vil der blive udarbejdet en færdig handlingsplan, som virksomheden/afdelingen tager udgangspunkt i med opdeling af del- og indsatsmål, sådan at forstå at fokus bliver synligt i forskellige niveauer og områder.

Eksempler på emner:

  • Hvordan lukker vi 2 – 3 salg i Q4
  • Hvordan opnår vi xx % på bundlinjen til næste år?
  • Hvordan forbedre vi likviditeten med x mio. i 2. halvår?
  • Hvordan øger vi medarbejdertilfredsheden med xx %?
  • Hvad skal vi gøre anderledes næste år for at nå det vedtagne budget?
  • Hvordan øger vi effektiviteten i vores afdeling markant?
  • Hvad er vores ambition, og hvordan når vi den?

Klik og se:

Vejen_til_profitabel_vækst