Rekruttering/Headhunting


KUNDECITATER:

”Vi arbejder målrettet og seriøst med vores handlingsplaner fra lederudviklingsforløbet sidste år. Stemningen er rigtig fin, meget er faldet på plads og vi høster nu frugterne af vores forløb med In2vision. Stor tak til jer – den havde jeg ikke klaret alene.”

Rekruttering/Headhunting
Rekruttering er en af de vigtigste og vanskeligste beslutninger en leder tager, da det har indvirkning på den retning virksomheden kan og vil udvikle sig fremadrettet. Evnen til at sammensætte og videreudvikle medarbejderporteføljen så vi har de rigtige kompetencer og færdigheder er afgørende for virksomhedens succes.

In2vision har stor erfaring med rekruttering af ledere, nøglemedarbejdere og specialister i mange forskellige brancher. Gennem en effektiv og sikker rekruttering skaber vi et optimalt forløb både for kunden og for kandidaterne, som resulterer i den rigtige match for begge parter.

Vores udgangspunkt er, at vi i tæt dialog og samarbejde med kunden afdækker hvilke behov de har og coacher dem til at se de udviklingsmuligheder for virksomheden der er forbundet ved at skulle ansætte en ny leder/nøglemedarbejder/specialist. Vi ønsker at udfordre vores kunder til at se nye muligheder, sætte nye mål og gøre noget andet end de plejer.

In2vision repræsenterer virksomheden seriøst og professionelt i hele rekrutteringsforløbet.
Vi er bevidste om, at rekrutteringsprocessen brander virksomheden og har betydning for dens evne til at tiltrække de bedste kandidater.


man build puzzle on white. Isolated 3D image


Hvis du vil vide, hvad fremtiden bringer, så vær med til at skabe den

Vi går det ekstra skridt i matchningen af kandidaterne, der sikrer, at vores kunde kun bliver præsenteret for de kandidater, som er kvalificeret til at varetage jobbet og kan give indspil, samspil og modspil i forhold til de mål og resultater virksomheden skal opnå.

Udvælgelsen er grundig og kompetent og vi sætter en stor ære i at matche de rigtige profiler til den rigtige stilling og virksomhed. Vi bringer både kandidaterne og virksomheden i spil – så begge parter bliver præsenteret i den bedste udgave af sig selv. Det sikrer at matchet bliver korrekt.

Du er velkommen til at kontakte os for at få sparring og rådgivning til hvordan et rekrutteringsforløb kan sammensættes i din virksomhed.

Metoden, vi skaber resultater på, er bl.a. ved fokus på:

  • AT definere og beskrive job- og personprofilen sammen med virksomheden.
  • AT foretage kandidatsøgning – gennem annoncering, headhunting og/eller brug af forretningsnetværk.
  • AT screene ansøgninger og foretage telefonisk interviews med potentielt kvalificerede kandidater.
  • AT udarbejde en klar og defineret opgave til kandidaterne, som dokumenterer og understøtter deres kompetencefelt både i bredden og i dybden samt uddyber og begrunder tidligere resultater. Opgaven præsenteres af kandidaten til første samtale.
  • AT præsentere kandidaterne for virksomheden.
  • AT gennemføre samtalerne sammen med kandidat og virksomhed.
  • AT gennemføre test.
  • AT afrunde ansættelsesforløbet med kontraktforhandlinger.