Hvordan gør vi?


KUNDECITATER:

“In2vision formår både at se, udfordre og udvikle potentialet hos den enkelte medarbejder, i teamet og i hele ledelsen. Ledelsen har fået situationstilpassede ledelsesværktøjer til at fastholde og videreudvikle deres medarbejdere i denne udviklingsproces.”

Hvordan gør vi?
Vi fungerer som udviklings- og proceskonsulenter i mindre, mellemstore og store virksomheder, hvor vi er ansvarlige for virksomhedernes organisationsudvikling eller total “turnaround” i forhold til organisationsudviklingen. Vi arbejder som udvikler, erhvervscoach og sparringspartner for direktionen, ledelsen og medarbejderne.

Forudsætningerne for en positiv samarbejdsrelation er en dyb faglig viden, evnen og viljen til at levere ydelsen og en gensidig respekt for dem vi arbejder sammen med.

Vi bruger vores forretningsmæssige dømmekraft, indfølingsevne, lydhørhed, gennemslagskraft og solide ledelsesmæssige ballast.

Arbejdsformen bygger på høj kvalitet, fokus på det væsentlige, disciplin til at gennemføre til tiden og kreativitet til at udnytte alle muligheder og finde nye veje. Der bliver skabt et ambitiøst og visionært arbejdsmiljø om opgaven. Indsatsen er præget af en høj og vedholdende arbejdskapacitet i et gensidigt inspirerende samarbejde.

hvordan

Den største fejltagelse man kan begå, er at tro, at man arbejder for andre!

Mennesker motiveres af godt humør, energi og engagement. Det er det stof, vi mennesker bruger, når der formidles om viden og erfaringer fra et langt erhvervsliv med ledelse

Vi som igangsættere sætter altid vores egne personligheder, kompetencer og erfaringer i spil og viser gennem praksis, hvordan vi åbner op for nye tanker hos andre mennesker. På den måde er vores pædagogiske og personlige stil en del af vores budskaber.

Det centrale omdrejningspunkt er at skabe synlige resultater og succes, for den virksomhed vi arbejder for.