Om


KUNDECITATER:

“In2vision har en god evne til at sætte sig ind i kundens behov. De kan relatere til hendes ellers hans situation og har empatisk forståelse. Og så forstår de at udfordre og spore mennesker ind på en måde, der giver resultater og løsninger af høj kvalitet.”

Britta Kamstrup

Jeg har altid været drevet af at se mennesker udvikle sig og finde/aktivere glæden, modet, viljen og potentialet – så det bliver bragt i spil i et indspil, samspil og modspil med ledelse, medarbejdere, kolleger og kunder.

Det er vigtigt at jeg med mit arbejde er en aktiv samarbejdspartner sammen med kunden, så vi sammen skaber det bedst mulige grundlag for trivsel og udvikling i arbejdslivet hos ledelse og medarbejdere. Jeg ved i trivslen ligger energien – og heraf følger bedre resultater som ses på bundlinjen.

Min egen rejse til hvor jeg er i dag er begyndt med en læreruddannelse hvorefter der er bygget på med efteruddannelse indenfor Organisationspsykologi, Ledelse, Proceskonsulent, Executive coaching, certificeret i test hos Thomas International m.m.